0

Політика конфіденційності

Додаток №1 - ПОЛІТИКА КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ

 

I. ОБЛАСТЬ ЗАСТОСУВАННЯ та УГОДА

  1. Персональні дані фізичних осіб-користувачів сервісу Znakomka.in.ua обробляються інтернет-ресурсом "Znakomka.in.ua" виключно в рамках вимог Закону України "Про захист персональних даних" та Конвенції про захист осіб у зв'язку з автоматизованою обробкою персональних даних . Ця Політика конфіденційності розроблена відповідно до положень цих документів.
  2. Використовуючи Сайт Користувач надає свою згоду Компанії на обробку своїх персональних даних, таких як ім'я користувача; регіон проживання, адреса електронної пошти, контактний телефон, інша контактна інформація та за бажанням користувача; ip-адреси, інші комунікаційні дані користувачів; повідомлення, листи, заяви, що передаються користувачеві іншими користувачами та навпаки, а також дає свою згоду на передачу своїх персональних даних третім особам, у тому числі на передачу персональних даних за кордон, у будь-яку третю країну, відповідно до цієї Політики конфіденційності та Користувальницького угодою сервісів Znakomka.in.ua.
  3. Користувачі повинні знати, що при переході на деякі посилання, розміщені на них, можуть бути перенаправлені до сайтів (додатків тощо) інших компаній за межі хостингового простору Компанії, де інформація про Користувачів збирається поза прямим контролем Компанії. У такому разі Політики конфіденційності сайтів та/або додатків третіх осіб регулюватимуть порядок обробки інформації, отриманої від користувачів цими третіми особами.

 

II. ІНФОРМАЦІЯ, ЯКУ ЗБИРАЄ, ОТРИМУЄ І РОЗМІЩУЄ КОМПАНІЯ

  1. Інформація про обліковий запис: При створенні Користувачем облікового запису на Сайті, Компанія може вимагати певну інформацію, таку як дійсна адреса електронної пошти та пароль. Обліковий запис включає таку інформацію про них, як географічне розташування, ім'я та прізвище, номер телефону та супутню інформацію, у тому числі фотографії, які вони можуть завантажувати у свій обліковий запис. {Обліковий запис дозволяє користувачам зв'язуватися один з одним, щоб висловити зацікавленість у своїх пропозиціях}. Користувачі несуть відповідальність за всю інформацію, яку вони розміщують у загальнодоступних облікових записах. Користувач повинен уважно розглянути всі ризики, пов'язані з тим, що він робить певну інформацію – зокрема адресу або інформацію про місце свого точного розташування – загальнодоступною. Якщо користувач вирішив увійти на сайт, використовуючи службу автентифікації стороннього оператора, наприклад, інформацію Facebook, Компанія може отримати додатковий профіль або іншу інформацію, доступ до якої надано такою третьою особою.
  2. Оголошення: Вся інформація, необхідна для публікації оголошень, потрібна для створення облікового запису. Користувачі несуть відповідальність за всю інформацію, яку вони розміщують на сайті. Користувач повинен уважно розглянути всі ризики, пов'язані з тим, що він робить певну інформацію – зокрема адресу або іншу інформацію особистого характеру – загальнодоступною.
  3. Ігри, Реклама та Просування: В рамках операцій свого сайту Компанія може збирати особисту інформацію, таку як ім'я та контактна інформація, коли користувачі беруть участь в іграх, вікторинах та інших маркетингових акціях, що організовуються на Сайті або на сторонніх сайтах Компанією. В рамках діяльності свого сайту Компанія може також обробляти інформацію, пов'язану з ефективністю рекламних кампаній, у тому числі, які оголошення були переглянуті на Сайті, так і на сайтах третіх осіб.
  4. Обслуговування клієнтів: При зверненні Користувачів до відділу обслуговування клієнтів, Компанія може – в рамках операцій свого сайту – збирати особисту інформацію, необхідну для виконання запиту Користувача та отримання зворотного зв'язку за потреби. Компанія також може зв'язатися з Користувачем, використовуючи існуючу контактну інформацію облікового запису, надану для цієї мети. Компанія може також збирати іншу інформацію про спілкування з Користувачами, наприклад, будь-які запити до служби підтримки, що подаються Користувачами, або будь-який зворотний зв'язок, який вони надають.
  5. Веб-сайт: Компанія може автоматично отримувати та реєструвати на своїх серверах інформацію з браузера користувача або будь-якого пристрою, включаючи IP-адресу, програмне забезпечення та апаратні атрибути, сторінки, які запитує Користувач та/або інформацію про інші використовувані пристрої або інформацію системного рівня Це може відбуватися на сайті або на сервісах третіх осіб. Додаткова інформація про те, як користувачі можуть контролювати та/або блокувати такий збір інформації, знаходиться нижче в розділі 6 даної політики.
  6. Інформація, отримана в результаті опитувань: Компанія може збирати та зберігати інформацію, яка отримана в результаті опитувань, які можуть проводитися Компанією, або залученими Компанією підрядниками - третіми особами, а саме інформацію щодо статі, віку, сімейного стану, особистих уподобань та ін.
  7. Інформація, що додається: Компанія може також додати інформацію, законно отриману від ділових партнерів або третіх сторін, до існуючих даних Компанії про своїх користувачів.
  8. Інформація, доступна з профайлів користувача в розрахованих на багато користувачів Інтернет-платформах (соціальних мережах): Реєструючись на Сайті, або здійснюючи вхід на сайт за допомогою служб автентифікації соціальних мереж, Користувач надає Компанії згоду на збір та обробку інформації, доступної з відповідних профайлів у соціальних мережах, а також на публікацію у відповідних соціальних мережах відомостей про дії Користувача на Сайті.

Інформація, яку Компанія не збирає та не обробляє:

Компанія не збирає та не обробляє персональні дані про расове чи етнічне походження, політичні, релігійні чи світоглядні переконання, членство в політичних партіях та професійних спілках, та подібну інформацію.

 

III. IP-АДРЕСА, КУКІСИ (COOKIES) та МОБІЛЬНІ ІДЕНТИФІКАТОРИ

  1. У рамках діяльності свого сайту, Компанія може збирати певну інформацію за допомогою таких технологій як Кукіси (кукі, cookies), пікселі (pixels) та локального сховища (як у Вашому браузері, чи мобільному пристрої).
  2. КУКІСИ (COOKIES) - це невеликі текстові файли, які зберігають інформацію безпосередньо на комп'ютері користувача, його мобільному телефоні або іншому пристрої.
  3. Пікселі (pixels) – невеликі цифрові зображення, які є частиною кодів на веб-сторінках, які дозволяють іншому серверу виміряти перегляд веб-сторінки, і часто використовуються в поєднанні з кукіс (cookies). Код відстежує, якщо і коли (і на якій сторінці) піксель завантажений, щоб вказати, що користувач взаємодіє зі сторінкою або частиною сторінки Сайту.
  4. За допомогою кукіс (cookies), веб-сервер може зберегти, наприклад, переваги та налаштування на комп'ютері Користувача, його мобільному телефоні або іншому пристрої(ах), який потім автоматично відновлюється під час наступного відвідування. Або, інакше кажучи, файли кукіс (cookies) служать, крім іншого, щоб зробити використання Сайту зручнішим, таким чином, наприклад, щоб Користувач не повинен був повторювати процес входу в систему під час наступного візиту. Компанія використовує як постійні, так і сесійні куки. Постійні куки залишаються на комп'ютері Користувача протягом тривалого часу, а сесійні куки автоматично видаляються під час закриття вікна браузера.
  5. Компанія може дозволяти третім сторонам, таким як постачальники рекламних та/або аналітичних послуг, збирати інформацію, використовуючи ці типи технологій безпосередньо на веб-сторінці Сайту. Дані, які вони збирають підлягають охороні відповідно до чинних політик конфіденційності цих третіх сторін.

 

IV. ВИКОРИСТАННЯ ПЕРСОНАЛЬНИХ ДАНИХ

Для надання своїх послуг Компанія може використовувати інформацію, яку Компанія збирає та розміщує для таких цілей:

  1. забезпечення обслуговування клієнтів, у тому числі для створення та управління обліковими записами користувачів, вирішення технічних труднощів та доступу до різних функцій;
  2. адаптація пропозицій та досвіду, у тому числі реклами на своїх сервісах або сервісах третіх осіб;
  3. контроль загальної та індивідуальної активності Користувачів, такий як пошук за ключовими словами, активності з публікацій оголошень та висновків угод, а також для керування трафіком на Сайті;
  4. зв'язок з нашими користувачами, у тому числі з питань сервісу, обслуговування клієнтів або дозволених маркетингових комунікацій через будь-які доступні канали зв'язку;
  5. проведення науково-дослідної та аналітичної активності з метою покращення нашого сервісу;
  6. забезпечення дотримання Угоди користувача сервісів Znakomka.in.ua, включаючи боротьбу з шахрайством та образами;
  7. оцінка деяких факторів особистої інформації, зокрема, для аналізу та прогнозування особистих переваг, інтересів, поведінки чи місцезнаходження.

Компанія може зберігати інформацію, яку вона збирає та отримує на своєму Сайті так довго, як потрібно для виконання вищевказаних ділових цілей.

 

V. ОБМІН ІНФОРМАЦІЄЮ

  1. Компанія не надає особисту інформацію користувачам не афілійованим особам, за винятком випадків, коли на те є відповідний дозвіл Користувачів.
  2. Компанія може використовувати сторонніх постачальників послуг для надання деяких складових своїх послуг, у таких випадках постачальники не мають повноважень використовувати отримані за допомогою Сайту Компанії персональні дані, а персональні дані є предметом цієї Політики Конфіденційності.
  3. Компанія залишає за собою право відповідно до вимог законодавства обмінюватися інформацією з приватними особами та державними органами з такими цілями:
    • боротьби з шахрайством та зловживаннями на Сайті;
    • розслідування передбачуваних порушень закону або боротьби з будь-якими іншими передбачуваними порушеннями Угоди Угоди сервісів Znakomka.in.ua Користувачами.
  4. Компанія може надавати персональні дані користувачів на запити компетентних органів, оформлених відповідно до вимог законодавства, у тому числі згідно зі ст. 93 Кримінального процесуального кодексу України.
  5. Відповідно до Політики конфіденційності, Компанія зобов'язується не передавати в оренду або продавати будь-які персональні дані Користувача. У випадку, якщо бізнес Компанії або частина цього бізнесу будуть продані або реорганізовані, і Компанія передає всі або практично всі свої активи новому власнику, персональні дані користувачів можуть бути передані покупцю, щоб забезпечити безперервність обслуговування Сайту.
  6. Компанія може передавати певну знеособлену інформацію (дані, які не дозволяють ідентифікувати Користувачів окремо) стороннім постачальникам послуг, довіреним партнерам або авторизованим дослідникам з метою кращого розуміння, яка реклама чи послуги можуть зацікавити Користувачів, покращення загальної якості та ефективності послуг на Сайті або сервісу, або для забезпечення свого внеску до наукових досліджень, які, на думку Компанії, можуть приносити великі соціальні блага.
  7. У випадках передачі персональних даних, передбачених цим розділом 5 Політики конфіденційності, інформування Користувача про передачу його персональних даних залишається на розсуд Компанії.

 

VI. КОРИСТУВАЧИЙ КОНТРОЛЬ

  1. Доступ, Виправлення та Видалення: Користувачі, які створили обліковий запис або розмістили оголошення на Сайті, можуть отримувати доступ, виправляти або видаляти інформацію, яку вони надають. Користувач несе відповідальність за точність даних, що надаються, або повідомлень на Сайті. Якщо обліковий запис Користувача був створений через провайдера ідентифікації (наприклад, Facebook Connect), користувач може також вимкнути або змінити дані облікового запису через налаштування провайдера ідентифікації (наприклад, facebook.com). Розміщена інформація може бути змінена або видалена в особистому кабінеті користувача "Мій обліковий запис" на веб-сторінці Сайту, або в програмі. Компанія може припинити обробку персональних даних Користувача у разі отримання письмового повідомлення Користувача про відкликання згоди на обробку персональних даних.
  2. Вибір зовнішніх осіб: деякі зовнішні суб'єкти, що діють на сайті, наприклад Google Adwords, дозволяють користувачам відкликати свою згоду на збір та використання своїх даних для реклами на основі активності користувачів. Для отримання більш детальної інформації та можливості вибору, будь ласка, відвідайте http://www.networkadvertising.org.
  3. Кукіс (Cookies): Більшість основних комп'ютерних (десктопних) та мобільних веб-браузерів (наприклад, Safari, Firefox, Internet Explorer, Chrome, Opera) забезпечують елементи керування, які дозволяють користувачеві обмежити або заблокувати встановлення Кукіс (Cookies) на ваших системах. Зверніть увагу, що відключення Cookies щодо доменів першої категорії (відвідуваних сайтів) та інших доменів (сайтів, пов'язаних з відвідуваними) може в деяких випадках призвести до обмеженої функціональності цих веб-сайтів.
  4. Інші права Користувачів у зв'язку з обробкою їх персональних даних Компанією:
    • отримувати інформацію про умови надання доступу до персональних даних, включаючи інформацію про третіх осіб, яким передаються персональні дані користувачів Сайту;
    • на доступ до своїх персональних даних;
    • отримувати не пізніше ніж за тридцять календарних днів з дня надходження запиту, крім випадків, передбачених законом, відповідь про те, чи обробляються його персональні дані, а також отримувати зміст таких персональних даних;
    • подавати мотивовану вимогу власнику персональних даних із запереченням проти обробки персональних даних;
    • подавати мотивовану вимогу про зміну або знищення персональних даних власником та/або розпорядником персональних даних, якщо ці дані обробляються незаконно або є недостовірними;
    • на захист персональних даних від незаконної обробки та випадкової втрати, знищення, пошкодження у зв'язку з умисним приховуванням, не наданням або несвоєчасним їх наданням, а також на захист від надання відомостей, які є недостовірними або ганьблять гідність, гідність та ділову репутацію;
    • звертатися зі скаргами на обробку персональних даних до органів державної влади та посадових осіб, до повноважень яких належить забезпечення захисту персональних даних, або до суду;
    • застосовувати засоби правового захисту у разі порушення законодавства про захист персональних даних;
    • відкликати згоду на обробку персональних даних;
    • знати механізм автоматичної обробки персональних даних;
    • на захист від автоматизованого рішення, яке має для користувачів Сайту правові наслідки.

 

VII. БЕЗПЕКА

Уся інформація, яку ми збираємо в розумних межах, захищена технічними засобами та процедурами забезпечення безпеки з метою запобігання несанкціонованому доступу або використанню даних. Афілійовані з Компанією особи, надійні партнери та сторонні постачальники послуг зобов'язуються використовувати отриману від Компанії інформацію відповідно до наших вимог щодо безпеки та цієї Політики Конфіденційності.

 

VIII. ВНЕСЕННЯ ЗМІН В цю політику

Цю політику конфіденційності було востаннє оновлено 04.03.2018. Компанія може оновлювати цю політику конфіденційності час від часу, нова редакція Політики конфіденційності набирає чинності з моменту її розміщення в мережі Інтернет за вказаною в цьому пункті адресою, якщо інше не передбачено новою редакцією Політики конфіденційності.

1. Якщо Компанією було внесено будь-які зміни до Політики Конфіденційності, з якими Користувач не погоджується, він зобов'язаний припинити використання сервісів Сайту. Факт не припинення використання Сайту є підтвердженням згоди та ухвалення Користувачем відповідною редакцією Політики Конфіденційності.